Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Η ερωτική εξομολόγηση στον Ντέμη Νικολαΐδη για τα γενέθλιά του

Ακούστε το άρθρο

Η Δέσποινα Βανδή, εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια, ηθοποιός και άκρως γοητευτική γυναίκα είναι και μια πολύ τρυφερή μητέρα και σύζυγος. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα και ο άνδρας της, Ντέμης Νικολαΐδης, είναι μαζί 18 ολόκληρα χρόνια. Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια παραμένει ενωμένο και ερωτευμένο! Έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο και φροντίζουν να βιώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα.

Σήμερα είναι τα γενέθλια του πρώην ποδοσφαιριστή και η Δέσποινα Βανδή, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη και τον έρωτά της για τον Ντέμη, ανέβασε ένα άκρως όμορφο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με μία φωτογραφία του συζύγου της.

“Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη μάτια και ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή!Ίνας άντρας με ιδανικά και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας!Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και θέλω να σας πω πως πιστεύω -κι ας ακουστεί υπερβολικό-πως αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!”, έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην λεζάντα.
Πηγή .tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα