Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: «Πετάει» με το μαγιό της

Ακούστε το άρθρο

Η Δέσποινα Βανδή έγινε πρόσφατα 50 ετών και έχει χτίσει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σοουμπίζ, με καλή διατροφή και πολλές προπονήσεις, όπως αποκαλύπτει και η ίδια!

Κατά καιρούς η πανέμορφη τραγουδίστρια, έχει δώσει πολλές συμβουλές για μία υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε προηγούμενες συνεντεύξεις της «το παν είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ!».

«Τα βασικά γεύματα είναι πολύ σημαντικά, να μην τα παραλείπετε ενώ και ενδιάμεσα από το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό να τρώτε αλλά να είναι σωστά αυτά που επιλέγετε!» έχει τονίσει ενώ δεν χάνει ποτέ καμία προπόνηση!

Στην πρόσφατη ανάρτηση της μάλιστα επιβεβαίωσε πως παραμένει fit!

«Περιμένετε ρε παιδιά!!!Φύγατε όλοι για διακοπές!Πάρτε με μαζί σας!Μην είστε τέτοιοι!!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στα σχόλια διακρίναμε και την Μαρία Ηλιάκη η οποία με πολύ χιούμορ έγραψε «Δέσποινα…ντύσου κοπέλα μου μη με ταράζεις πρωί πρωί».

Δείτε την ανάρτηση της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περιμένετε ρε παιδιά!!!Φυγατε όλοι για διακοπές! Πάρτε με μαζί σας!Μην είστε τέτοιοι!!!? #akomastinathina #summer2019 #greeksummer #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

via

Όλη η επικαιρότητα