Το Patrisnews.com σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα & Χρόνια Πολλά!

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει…

Η Πατρίς μας γιορτάζει τα 120 χρόνια της!

Αύριο Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στο μεγάλο Συνεδριακό της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στο Πύργο, θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας, μαζί με εσάς, τους αναγνώστες μας, τη μεγάλη μας δύναμη, πάντα στην πρώτη γραμμή!

Το Patrisnews συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ

Το patrisnews.com συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ και δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 05.00 π.μ. της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου έως τις 05.00 π.μ. της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Επιλογές Ηλείας 2022: Γαλάζιο & Πράσινο!

Στις “Επιλογές Ηλείας” του 2022, επιλέξαμε να δώσουμε περισσότερη ζωντάνια και ψυχή, γι αυτό επιλέξαμε εσάς για πρωταγωνιστές μας! Με συνεντεύξεις, αφιερώματα, πρόσωπα και στιγμές Ηλείας, θα γίνουμε η καλοκαιρινή σας συντροφιά, και που ξέρεις, μπορεί εσύ που μας διαβάζεις τώρα, να γίνεις ο επόμενος πρωταγωνιστής μας.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή σας εύχεται Καλή Ανάσταση!

Το μήνυμα της Ανάστασης ας μας γεμίσει με προσδοκία, ελπίδα και αισιοδοξία για την υπέρβαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα και ως κοινωνία σε μια ακόμη εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Δημοσκόπηση για την ονομασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό προτάθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, η μετονομασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε «Περιφέρεια Ολυμπιακής Γης» ή «Ολυμπιακή Περιφέρεια». Με αφορμή, αυτήν την ομολογουμένως, σημαντική πρόταση, το Patrisnews ζητά τη γνώμη του αναγνωστικού του κοινού, και κυρίως των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, για την αλλαγή ονομασίας της Περιφέρειας.

#GIVEAWAY – Patrisnews: Κέρδισε το βιβλίο «Ένα πιστόλι για υπογραφή» (έληξε)

Το Patrisnews, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΚΑΚΤΟΣ» κάνει δώρο σε έναν τυχερό βιβλιοφάγο, το αστυνομικό μυθιστόρημα, του Νίκου Εμμ. Σίμου, «Ένα πιστόλι για υπογραφή».

Όλη η επικαιρότητα