Μουσική

Διαγνώσθηκε με καρκίνο ο τραγουδιστής Devin Lima των LFA

Ακούστε το άρθρο

Ο Devin Lima, τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος της ποπ LFΟ διαγνώστηκε με καρκίνο επινεφριδίων στο στάδιο 4, επτά ημέρες αφότου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τους ενδοκρινείς αυτούς αδένες.

Η βιοψία αποκάλυψε ότι ο 40χρονος Αμερικανός μουσικός παρουσιάζει ακόμα τη σπάνια αυτή μορφή μετασταστικού καρκίνου, καθώς παρόλο που ο όγκος αφαιρέθηκε στο σύνολό του. Στο πλαίσιο της θεραπείας του ο Λίμα θα υποβληθεί μεταξύ άλλων σε χημειοθεραπεία.

“Θα ήθελα τα νέα να ήταν καλύτερα” δήλωσε ο Brad Fischetti, μέλος των LFO σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Lima. “Είναι σπαρακτικό αυτό που συμβαίνει. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω γνωρίσει κάποιον πιο δυνατό από τον Lima” συνέχισε.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ποπ μπάντας Alaina Bendi δήλωσε: “Ολόκληρο το επιτελείο της LFO είναι συγκλονισμένο και δεν επιθυμούμε τίποτα περισσότερο από το να δούμε τον Devin να επιστρέφει στη σκηνή και να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα. Δυστυχώς όμως το συγκρότημα βρίσκεται στο τέλος της λίστας των προτεραιοτήτων που πρέπει να έχει αυτήν τη στιγμή ο Devin προκειμένου να επανέλθει στην ομαλότητα της ζωής του. Ο Brad βρισκόταν στο πλευρό του από την πρώτη μέρα που ο Devin αρρώστησε. Η LFO θα είναι πάντα ενωμένη. Ο Devin είναι συγκινημένος από το μέγεθος της αγάπης σας και από τις ευχές (για ανάρρωση) που δέχεται από κάθε γωνιά του πλανήτη. Θέλει να ευχαριστήσει κάθε έναν από σας ξεχωριστά για τις θετικές σκέψεις σας. Βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά του, ξεκουράζεται και περιμένει τη θεραπεία του.”

Σημειώνεται ότι η ποπ μπάντα σχεδίασε να πραγματοποιήσει περιοδεία πριν από τη χειρουργική επέμβαση του Lima αλλά η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του 40χρονου οδήγησε στην αναβολή των επαγγελματικών αυτών σχεδίων.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα