Γ Εθνική

Διαγόρας Ρόδου – Αστέρας Αμαλιάδας σήμερα στη 1 μ.μ. – «Καθάρισε» ο Παπαγεωργίου για Ρόδο

Ακούστε το άρθρο

Χθες το μεσημέρι αναχώρησε για την Ρόδο ο Αστέρας Αμαλιάδας, στο τελευταίο του μακρινό ταξίδι για φέτος, αφού σήμερα στη 1 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα.

Αφού ξεπεράστηκε και αυτός ο σκόπελος, οι βυσσινί,  που μπορεί να έχουν υποβιβαστεί εδώ και καιρό, θα κατορθώσουν πάντως να βγάλουν εις πέρας τη χρονιά με αξιοπρέπεια και κυρίως χωρίς να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο  μηδενισμού σε περίπτωση αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Βέβαια αυτό, ίσως να μην είχε καταστεί εφικτό αν δεν δήλωνε «παρών» για μια ακόμα φορά ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος παρά το γεγονός πως φέτος δεν μετέχει στα διοικητικά, χάρη στην δική του οικονομική συνεισφορά και την κάλυψη των εξόδων, η αποστολή του Αστέρα πραγματοποίησε το ταξίδι για την Ρόδο.

Το Δ.Σ. του Αστέρα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αμαλιαδίτη επιχειρηματία για την βοήθειά του εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση – ευχαριστήριο, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας, ευχαριστεί θερμά τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου για την πολύτιμη προσφορά του στην κάλυψη των εξόδων για τη μετάβαση της ομάδας μας στη Ρόδο.
Επίσης, ευχαριστεί τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, για την προσφορά του λεωφορείου που θα μεταφέρει την ομάδα.

Οι φίλοι του Αστέρα, στα δύσκολα φαίνονται!»

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Χρόνης από την Δ. Αττική με βοηθούς τους Χλεμπογιάννη και Κανταλέοντα από τον ίδιο σύνδεσμο

Όλη η επικαιρότητα