Γ Εθνική

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Πανηλειακός 2-0: Επικράτησε η εμπειρία…

Ακούστε το άρθρο

Νέα φιλική ήττα, γνώρισε χθες το απόγευμα στα Βραχνέικα ο νεανικός Πανηλειακός μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα που αρχίζει στις 22/9, χάνοντας από τον πάντα δυνατό και έμπειρο Διαγόρα με σκορ  2-0. Ο Πανηλειακός ηττήθηκε από τον Διαγόρα στα Βραχνέικα, δεχόμενος ένα γκολ νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό κι άλλο ένα λίγο πριν τη λήξη. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλοί στο α΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Π. Τσίγκρηλα.

Αυτό ήταν το τέταρτο συνολικά φιλικό του ως τώρα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας άλλη μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας, η οποία τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει καλά πλασαρίσματα στη βαθμολογία.

Σε ότι αφορά τώρα την κλήρωση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020,  η πυργιώτικη ομάδα θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με δύο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις, καθώς για την 1η αγωνιστική θα ταξιδέψει στο γειτονικό νησί της Ζακύνθου όπου θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Α.Π.Σ. Ζακύνθου, ενώ την 2η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στο Γύθειο από τον επίσης νεοφώτιστο Πανγυθεατικό. Πρώτος εντός έδρας αγώνας για τους ερυθρόλευκους είναι αυτός της 3ης αγωνιστικής, οπότε θα φιλοξενήσουν στο Δημοτικό στάδιο Πύργου τον Παναργειακό

Όλη η επικαιρότητα