Γ Εθνική

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Πανηλειακός: Όλα για όλα εν μέσω απουσιών!

Ακούστε το άρθρο

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Πανηλειακό στην υπόθεση της παραμονής είναι τώρα! Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν σήμερα για τα Βραχνέικα όπου στις 15:00 θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα και μόνο με νίκη θα έχουν ουσιαστικές ελπίδες σωτηρίας..

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η πυργιώτικη ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ στο συνθετικό των Βραχνέικων, επειδή όμως οι παραδόσεις είναι για να σπάνει, ας το κάνει τώρα ο Πανηλειακός που το έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Για να γίνει όμως αυτό, η ομάδα του Σπ. Αντωνόπουλου θα πρέπει να ξεπεράσει τις πολλές και σημαντικές απουσίες που θα έχει σήμερα λόγω ίωσης και καρτών

Απόντες λοιπόν θα είναι οι τιμωρημένοι Έλιοτ, Μπουρνέλης, Κύτταρης (συμπλήρωσαν 4 κίτρινες) και Πρέντι. Όσον αφόρα τον τελευταίο αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και να εκτίσει την ποινή του, είναι τραυματίας και κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω προβλήματος συνδρόμου κοιλιακών και προσαγωγών.

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα που πέρασε προπονήσεις έχασαν οι Τσίγκρηλας και Ρούνης που είναι αμφίβολοι. Αντίθετα, υπολογίζεται ξανά κανονικά ο Ντίας που εξέτισε.

Στα Βραχνέικα σήμερα, αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι του Πανηλειακού για να στηρίξουν την ομάδα και να την ωθήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όλη η επικαιρότητα