ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΣΤΗ 1 μ.μ.: Ένα ακόμα βήμα προς την υπέρβαση

 

Τον σημαντικότερο – μέχρι τον επόμενο –  αγώνα στη μάχη για την παραμονή στην Γ’ Εθνική δίνει σήμερα η Νίκη Τραγανού που στη 1 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα στα Βραχνέικα και θέλει καλύτερο ή τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με Αχαρναϊκό (εκτός με Ραφήνα) και Παναιγιάλειο (εκτός με Πανηλειακό) προκειμένου να συνεχίσει να κρατά την τύχη στα χέρια της.

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, το τελευταίο διάστημα, έχει επιδοθεί σε μια σειρά «τελικών» και τα έχει πάει περίφημα και αυτό που μένει είναι το κερασάκι στην τούρτα προκειμένου να γίνει πράξη αυτό που όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα έμοιαζε και ήταν υπέρβαση.

Οι πρωταθλητές Ηλείας, στα Βραχνέικα, θα βρουν απέναντι τους μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, η οποία πάντως δεν πρόκειται να τους χαριστεί γι’ αυτό και θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο σε συνδυασμό με ενδεχόμενη νίκη την άλλη αγωνιστική στην έδρα τους με τον Πανμοβριακό, θα τους φέρει «αγκαλιά» με την σωτηρία.

Στα θετικά για τους νεοφώτιστους, το «λευκό» απουσιολόγιο αφού προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ υπολογίζεται ξανά κανονικά και ο Γ. Σωτηρόπουλος που εξέτισε. Όπως αναμένεται, η Νίκη σήμερα, θα έχει και την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων της.