Γυναίκα

Διαχρονικά τιπ μακιγιάζ για να λάμψεις τις γιορτές

kokkina_xeilh.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όλα τονισμένα! Για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ οφείλεις να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου. Δώσε χρώμα στα φρύδια σου με λίγο καφέ μολύβι ματιών και έτσι θα τονίσεις και τα μάτια σου. Τα ζυγωματικά σου θέλουν λίγο ρουζάκι για να πάρουν χρώμα και έτσι αλλάζει όλο σου το λουκ!

Ναι το κόκκινο κραγιόν είναι τέλειο για αυτή την ημέρα! Το χρώμα της στολής του Άι-Βασίλη δίνει χρώμα στα χείλη σου και τα βάζει στο επίκεντρο. Το πιο σέξι και εορταστικό χρώμα της χρωματικής παλέτας αναδεικνύει την ομορφιά σου αρκεί να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου και το χρώμα των μαλλιών σου. Στην ματ εκδοχή του είναι ένα γεμάτο χρώμα που είναι σούπερ σέξι!

Η γραμμή του άι-λάινερ είναι τόσο διαχρονική όσο είναι και το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου τις γιορτές! Τράβηξε την μαύρη γραμμή σου στο επάνω μέρος του βλεφάρου σου με κλίση προς την εξωτερική γωνία του ματιού και εντυπωσίασε με το βλέμμα σου! Το άι-λάινερ σε συνδυασμό με το κόκκινο κραγιόν σου είναι ο τέλειος συνδυασμός για το εντυπωσιακό λουκ του ρεβεγιόν.

 Να ζήσει το γκλίτερ! Ναι τις γιορτές επιβάλλεται να δώσεις λάμψη στο μακιγιάζ σου με γκλίτερ! Στην σκιά ή το γλιπ γκλος τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου οφείλεις να λάμπεις. Φυσικά η υπερβολή κάνει κακό και δεν είπαμε να φτάσεις στο άλλο άκρο που να λάμπεις από χιλιόμετρα! Διάλεξε να φορέσεις το γκλίτερ σε ένα κομμάτι του μακιγιάζ σου και να λάμψεις στο ρεβεγιόν!

Πηγή:womenonly.gr

Όλη η επικαιρότητα