Hobby Life

Διακόσμηση 2019: Η μεγαλύτερη τάση για το υπνοδωμάτιο

Ακούστε το άρθρο

Η διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου είναι μία εξίσωση με δύο μεταβλητές. Στη μία πλευρά το προσωπικό σου γούστο και από την άλλη οι τάσεις. Παίρνεις τα trends και τα προσαρμόζεις στο προσωπικό σου γούστο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει εσένα στο 100%. Το 2019 ξεκίνησε και οι τάσεις είναι ήδη γνωστές. Ας επικεντρωθούμε στο υπνοδωμάτιο. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι το 90% λευκό και 10% χρώμα. Αυτή είναι η κυρίαρχη τάση κι έρχεται να «κουμπώσει» με όσα προαναφέρθηκαν. Στο υπνοδωμάτιο θα λειτουργήσεις με αυτόν τον τρόπο και δε θα δυσκολευτείς καθόλου.

Το κυρίαρχο λευκό δίνει την αίσθηση της καθαριότητας και κάνει το χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και φωτεινός. Όσο κι αν νομίζεις πως είναι εύκολο να εντάξεις το λευκό στη διακόσμηση να σου επιστήσω την προσοχή γιατί μπορεί να δείχνει μονότονο και βαρετό αν δεν κινηθείς σωστά. Οι αποχρώσεις του πολλές και πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη.

Το απλό λευκό είναι η πρώτη επιλογή και η πιο συνηθισμένη επειδή συνδυάζεται με κάθε χρώμα. Αν το παρακάνεις μπορεί ο χώρος να δείχνει «απρόσωπος». Το λευκό του καπουτσίνο ταιριάζει καλύτερα με πιο ζεστές αποχρώσεις γιατί εμπεριέχει μία υποψία κίτρινου. Το γκρι λευκό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με τις περισσότερες αποχρώσεις και ειδικά τις πιο γήινες. Τέλος, το σπασμένο μπεζ είναι αρκετά ανοιχτό και συνδυάζεται με το καθαρό λευκό.

Με το 90% τελειώσαμε και μένει ένα 10% για να «παίξεις». Βάλε χρώμα και κάνε συνδυασμούς που σου αρέσουν οπτικά. Το λευκό ταιριάζει με όλα τα χρώματα, ανεξαιρέτως.

-Υπερτονίζει τις σκούρες αποχρώσεις.

-Αναδεικνύει τις παστέλ αποχρώσεις.

-Κάνει ακόμα πιο φωτεινά τα μοτίβα.

-«Γλυκαίνει» τις γήινες αποχρώσεις.

Ιδέες για το υπνοδωμάτιό σου









Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα