Διάκριση για δύο παιδιά από τα Λεχαινά σε διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής

Τα παιδιά του Κάμπου και ιδιαίτερα αυτά του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης διακρίνονται για το καλλιτεχνικό τους ταλέντο. Δύο παιδιά μαθητές της Ελένης Σταθοπούλου διακρίθηκαν και πάλι σε διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής.

Η δασκάλα εικαστικός Ελένη Σταθοπούλου δήλωσε γεμάτη περηφάνεια: «Μεγάλη τιμή και χαρά έφερε η διάκριση δυο μαθητριών μου στον διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής “ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΥΡΑΝΟ” μία διεθνή καμπάνια τέχνης, που διοργάνωσε η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με τη Διεθνή Αστρονομική Ένωση (IAU) για την 100στη επέτειο της IAU, με βασικό σκοπό την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς όσο αναφορά την σημασία του νυχτερινού ουρανού, ως τον καινούργιο γνώμονα που συνδέει όλον τον πλανήτη ΓΗ, καλλιεργώντας την κατανόηση και την φιλία, εξαφανίζοντας τα πολιτικά σύνορα και τις πολιτισμικές διαφορές.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 11 Ιανουαρίου το απόγευμα  στο Θέατρο Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης. Οι μαθήτριές μου Βαρβαρέσου Μαλένα από την Ανδραβίδα και Γουρδούπη Δέσποινα από τα Λεχαινά διακρίθηκαν και παρέλαβαν τιμητικό έπαινο σε μια υπερλαμπρη τελετή βράβευσης.

Ολόθεμα συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά και στις δικές μου μαθήτριες. Ολόθερμα συγχαρητήρια σε όλους».