Ηλεία

Διαμαρτυρίες λουόμενων για τα σκουπίδια

skoypidia_spiantza.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των λουόμενων και των κατοίκων της παραθαλάσσιας περιοχής στην Σπιάντζα, καθώς στο σημείο τα σκουπίδια παραμένουν αμάζευτα στους κάδους, δημιουργώντας μια αποκρουστική εικόνα για τους επισκέπτες που φτάνουν στο σημείο για να κάνουν τα μπάνια τους αλλά και για τους κατοίκους οι οποίοι αναγκάζονται να μένουν λίγα μέτρα από τους παρατημένους όγκους απορριμμάτων.

Όπως ανέφεραν στο patrisnews.com, λουόμενοι, που επισκέπτονται την παραλία της Σπιάντζας, τα σκουπίδια βρίσκονται εκτεθειμένα εδώ και τόσο διάστημα στο σημείο, χωρίς κανείς να τα έχει μαζέψει ενώ τις τελευταίες μέρες που η ζέστη έχει κάνει την εμφάνισή της, αναδύεται έντονη δυσοσμία με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Από την άλλη, όπως καταγγέλουν, λουόμενοι και κάτοικοι στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», εκτός από τους όγκους απορριμμάτων που έχουν συγκεντρωθεί στους κάδους στην είσοδο της Σπιάντζας, πρόβλημα δημιουργούν και τα αδέσποτα σκυλιά τα οποία μεταφέρουν τα σκουπίδια από το σημείο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ένα μεγάλο μέρος πλάι του δρόμου να έχει στην κυριολεξία σκεπασθεί από απορρίμματα.

«Θα πρέπει ο δήμος Πύργου να μαζέψει τα σκουπίδια που βρίσκονται στο κέντρο της Σπιάντζας. Ο καιρός άλλαξε και πλέον η ζέστη είναι αφόρητη και η δυσοσμία έντονη ενώ οι παραλίες εδώ της περιοχής, σφύζουν από κόσμο και είναι άσχημη εικόνα να υποδέχονται τους επισκέπτες τα σκουπίδια», αναφέρουν κάτοικοι της Σπιάντζας. 


ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα