«Επιχειρείν στην Ηλεία» με αισθητική και ποιότητα – Η ιστορία των μεγάλων επιχειρήσεων και εταιρειών

Πρότυπο καινοτομίας αποτελεί η νέα πολυτελής έκδοση «Επιχειρείν στην Ηλεία» από τη Multi Productions, καθώς για πρώτη φορά εκδίδεται στην Ηλεία ένα επιχειρηματικό λεύκωμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής και διευθυντής της μεγαλύτερης διαφημιστικής εταιρείας του νομού, Λευτέρης Βαρουξής, είναι ένα εγχείρημα που προήλθε από πολύχρονη προσπάθεια, με στόχο να ενισχύσει την προβολή και την εξωστρέφεια των μεγάλων επιχειρήσεων της Ηλείας, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στον διεθνή ανταγωνισμό.

«Είναι μια ιδέα που μου γεννήθηκε όταν επισκέφθηκα εκθέσεις του εξωτερικού και διαπίστωσα πώς γίνεται πλέον η προβολή των μεγάλων επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις B2B δεν γίνονται πλέον με ένα απλό διαφημιστικό φυλλάδιο, αλλά μέσω πολυτελών εκδόσεων, ώστε ο συνεργάτης να μπορεί να βλέπει και να αντιλαμβάνεται το κύρος της επιχείρησης. Υπάρχουν πολύ μεγάλες και σημαντικές ηλειακές επιχειρήσεις, αλλά είμαστε πολύ πίσω στον τομέα της επικοινωνίας και της προβολής», δήλωσε ο κ. Βαρουξής και στη συνέχεια εξήγησε τις δυσκολίες αλλά και τους στόχους της έκδοσης.

«Είναι μια έκδοση που είχαμε αρκετά χρόνια στο μυαλό μας να πραγματοποιήσουμε. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα για τα ηλειακά δεδομένα, διότι μέχρι τώρα δεν είχε εκδοθεί κάτι παρεμφερές. Είναι ένα επιχειρηματικό λεύκωμα, το οποίο περιλαμβάνει την παρουσίαση της επιχείρησης που μας εμπιστεύθηκε, με επαγγελματική φωτογράφηση, με συνέντευξη του επιχειρηματία και με την παρουσίαση των προϊόντων και της ίδιας της επιχείρησης», σημείωσε ο κ. Βαρουξής.

Εάν μέσα από το “Eπιχειρείν στην Ηλεία” καταφέρουμε να ανοίξουμε τον οικονομικό ορίζοντα έστω και μίας επιχείρησης, για μας το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο», επισήμανε ο διευθυντής της Multi Productions, προσθέτοντας ότι επιδίωξή του είναι να συμβάλει στην εξωστρέφεια και την αύξηση των εσόδων της ηλειακής επιχειρηματικότητας.