Διαζύγιο για Beyonce και Jay-Z;

jaz.jpg

Το πιο πλούσιο και δυνατό ζευγάρι του Hollywood φαίνεται πως βρίσκεται σε οριακό σημείο σε ότι αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Beyonce είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, αφού 7 χρόνια μετά, συνειδητοποίησε τους χειρότερους της φόβους να γίνονται πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το InTouch η τραγουδίστρια δεν μπορεί πλέον να προσποιείται πως είναι ευτυχισμένη και το ζευγάρι αναμένεται να τελειώσει το γάμο του, μετά από μία επταετία. Τι ήταν αυτό όμως που «ξεχείλισε το ποτήρι»;

«Η Beyonce έχει κουραστεί να υποκρίνεται για αυτή την κατάσταση και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δώσει συνέντευξη τους τελευταίους 18 μήνες», αναφέρει πηγή μέσα από το ζευγάρι. Δεν θέλει μάλιστα να τη ρωτάνε για το γάμο της ή γιατί δεν προσπαθούν για δεύτερο παιδί. Οι πηγές μάλιστα τονίζουν: «Ο στενός της κύκλος ξέρει πως ήδη προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη ζωή της. Σύντομα θα κάνει δημόσια ανακοίνωση πως ο γάμος της τελείωσε».

Αναμένεται λοιπόν να δούμε αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα, καθώς θα μιλάμε για ένα από τα πιο πολυτάραχα και απρόβλεπτα διαζύγια των τελευταίων χρόνων. Δείτε το βίντεο, με το σχετικό ρεπορτάζ.

 

Πηγή: peoplegreece.com