Ηλεία

Προσωρινή αναστολή εγγραφών στο Κολυμβητήριο Αμαλιάδας – «Φουρτούνες» στην… πισίνα

Ακούστε το άρθρο

Αναστέλλονται προς το παρόν οι εγγραφές στους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» και υπογράφεται από τον πρόεδρο κ. Αλέξη Μανωλόπουλο.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, ο «Ηλείος» προχώρησε φέτος σε ανακαίνιση του κολυμβητηρίου, με αποτέλεσμα τα έξοδα να μειώσουν αισθητά τον προϋπολογισμό του ταμείου του και ως εκ τούτου υπάρχει αδυναμία αποπληρωμής των οφειλών στην ΔΕΗ.  Κατόπιν αυτού το Δ.Σ. του «Ηλείου» αποφάσισε ότι οι Κολυμβητικοί Αθλητικοί Σύλλογοι που δεν έχουν εξοφλήσει εφάπαξ τις οφειλές τους για τη σεζόν 2016-2017, αλλά και με ρύθμιση δόσεων των προηγούμενων ετών, δεν δικαιούνται πλέον να κάνουν χρήση της πισίνας και ο «Ηλείος» προσανατολίζεται σε αλλαγή της οργάνωσης και λειτουργίας του κολυμβητηρίου, εάν δεν τακτοποιηθούν αυτές οι οφειλές.

Η σχετική ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη χθες έχει ως εξής:

«Το ΝΠΔΔ ‘Ο Ηλείος’ φέτος προχώρησε σε ανακαίνιση του Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα (βλάβες της αντλίας θερμότητας των ηλιακών συλλεκτών και άλλων εγκαταστάσεων), αλλάζοντας ταυτόχρονα και το νερό της πισίνας ύστερα από τέσσερα (4) χρόνια. Τα έξοδα όλων αυτών των εργασιών μείωσαν σοβαρά τον προϋπολογισμό του ταμείου και οδήγησαν σε αδυναμία αποπληρωμής των αυξημένων οφειλών προς την ΔΕΗ. Για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ‘Ο Ηλείος’ με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου αποφάσισε ότι, οι Κολυμβητικοί Αθλητικοί Σύλλογοι που δεν έχουν εξοφλήσει τις οφειλές του έτους 2016 – 2017 εφάπαξ, καθώς και των προηγούμενων ετών σε ρύθμιση δόσεων, δεν δικαιούνται να κάνουν χρήση της πισίνας. Διευκρινίζεται ότι οι Σύλλογοι έχουν εισπράξει από τα μέλη τους το ποσό που απαιτείται για την εξόφληση των υποχρεώσεών τους, αλλά δεν το έχουν αποδώσει στον Δήμο. Ως εκ τούτου οι εγγραφές των μελών προς τους Συλλόγους επί του παρόντος αναστέλλονται, που σημαίνει ότι, αν τα χρέη δεν εξοφληθούν το ΝΠΔΔ ‘Ο Ηλείος’ θα προχωρήσει σε αλλαγές της οργάνωσης και λειτουργίας του Κολυμβητηρίου. Περισσότερες ανακοινώσεις θα υπάρξουν προσεχώς».

Αναμένονται πλέον οι επόμενες ανακοινώσεις που προανήγγειλε «Ο Ηλείος».

Όλη η επικαιρότητα