Ηλεία

Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας: Κοπή πίτας με ευχές για προσήλωση στο έργο της ασφάλειας των πολιτών

Ακούστε το άρθρο

Με ευχές τη νέα χρονιά να υπάρχει υγεία, δύναμη και προσήλωση στο έργο της ασφάλειας των πολιτών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Η κοπή της πίτας έγινε υπό την παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανάσιου, ο οποίος ευχήθηκε στο αστυνομικό σώμα να συνεχίσει το έργο που εδώ και τόσα χρόνια επιτελεί με μεγάλη επιτυχία και προσήλωση και να στέκονται πάντα ως «ασπίδα προστασίας» των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, λακωνικός αλλά πάντα εύστοχος σε όσα αναφέρει, ευχήθηκε τη φετινή χρονιά να υπάρχει υγεία και δύναμη σε όλο το σώμα και καθημερινά να δείχνουν την ίδια αγάπη και ζήλο στο ρόλο που έχουν αναλάβει και δεν είναι άλλος από αυτόν του προστάτη των πολιτών.

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας βρέθηκαν ακόμα οι Διοικητές όλων των Υπηρεσιών της Αστυνομίας, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ηλείας, ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νικόλαος Μαρούντας, καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Όλη η επικαιρότητα