Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας: Κοπή πίτας με ευχές

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, πρόοδο, ευημερία και αισιοδοξία, ευχήθηκε από καρδιάς ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Δημητρέλλος, σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του, που στελεχώνουν την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.

Οι ευχές, αντηλλάγησαν στην λιτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης, με τον κ.Δημητρέλλος που υπηρετεί για 6η χρονιά την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Ηλείας, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Τους κάλεσε να συνεχίζουν να υπηρετούν τον χώρο της εκπαίδευσης, από όποια θέση, με τον ίδιο ζήλο και να μη σταματήσουν να είναι αισιόδοξοι, μεταφέροντας έτσι και τη δική του οπτική στην ζωή.

Το φλουρί «έπεσε» στο κομμάτι του Χριστού, κι έτσι μετά από κλήρωση τυχερή αναδείχθηκε η Πολυξένη Κοτρέτσου από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, παραλαμβάνοντας και ένα συμβολικό δώρο. Δώρο όμως παρέλαβε ο Διευθυντής κ.Δημητρέλλος εκ μέρους των συναδέλφων του, οι οποίοι τον αιφνιδίασαν ευχάριστα και τον συγκίνησαν, ευχαριστώντας τους θερμά.