Κινηματογράφος

Διέρρευσε το τρέιλερ του «Avengers: Age of Ultron»

avengers_age_of_ultron.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνδυάζοντας εικόνες που παρουσιάστηκαν στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο και της Νέας Υόρκης με πραγματικές σκηνές από την ταινία, το πρώτο teaser trailer του «Avengers: Age of Ultron» αναμενόταν ως μάννα εξ ουρανού κι ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί, με τυμπανοκρουσίες, στη διάρκεια του επόμενου επεισοδίου του «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.» την ερχόμενη Τρίτη, στις 28 Οκτωβρίου.

Μόνο που τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε, ούτε καν για τους υπερήρωες πράκτορες κι έτσι το teaser trailer διέρρευσε (παντού!) online χθες. Τι έκανε η Marvel γι’ αυτό; Κατάπιε την όποια πικρία της, κατέβασε από κάθε site το teaser trailer κι ανέβασε το επίσημο ώστε, αφού έγινε η ζημιά, να υπάρχει τουλάχιστον σε καλή ποιότητα. Κι ακόμα ωραιότερα: έκανε ένα λακωνικό, αξιολάτρευτο ποστ στο twitter, ρίχνοντας όλη την ευθύνη για τη διαρροή σε ποιον άλλον; Τον μεγάλο Κακό της ιστορίας, τη Hydra!

Σε κάθε περίπτωση, το teaser trailer είναι αριστουργηματικό (αν δεν αντιπαθούσαμε τα κεφαλαία θα τα βάζαμε εδώ), σκοτεινό, βαθειά πεσιμιστικό μέχρι την υπερηρωική παρέμβαση, κάτι μεταξύ «Hurt Locker» και «Dark Knight» (βέβαια μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις) και γεμάτο γόνιμες αντιθέσεις και ατάκες ανθολογίας. Οπως βλέπουμε, στο «Avengers: Age of Ultron» όλα πάνε χάλια για την ξεχωριστή ομάδα: ο Τόνι Σταρκ τσακώνεται με τον Thor και με τον Hulk, ο Hulk περνά δύσκολες μέρες, οι νέοι ήρωες, η Κόκκινη Μάγισσα και ο Quicksilver ζουν ένα μεγάλο δράμα και ο Ultron του Τζέιμς Σπέιντερ προμηνύεται τόσο φθονερός όσο μόνο ο Τζέιμς Σπέιντερ (και το cgi το καλό) μπορεί να τον κάνει. Το «Avengers: Age of Ultron» έρχεται την Πρωτομαγιά, προς το παρόν απολαύστε παρακάτω το πρώτο teaser trailer. Με τα λόγια της ταινίας, I’m gonna show you something beautiful indeed!

Πηγή: flix.gr

Όλη η επικαιρότητα