Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Διέρρηξαν τα ΕΛΤΑ Μεσσήνης και διέφυγαν ανενόχλητοι

Ακούστε το άρθρο

Μέσα από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Μεσσήνης, προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη αυτών που εισέβαλαν σε αυτό τα ξημερώματα του Σαββάτου σπάζοντας το τζάμι της κεντρικής εισόδου.

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα και ερεύνησαν με την ησυχία τους όλους τους χώρους του υποκαταστήματος κάνοντας άνω – κάτω συρτάρια και ντουλάπια, αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο 150 ευρώ σε κέρματα. Μάλιστα, αποπειράθηκαν να ανοίξουν και το χρηματοκιβώτιο, χωρίς να τα καταφέρουν κι έτσι διέφυγαν ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πήγαν να διαρρήξουν σπίτι στην Τρίπολη και τους πρόλαβαν οι γείτονες

Οι γείτονες απέτρεψαν την διάρρηξη στην μονοκατοικία μιας οικογένειας στην περιοχή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Τρίπολης, το απόγευμα Σάββατο. Ένας από αυτούς είδε από το παράθυρό του τρία αγνώστους να τρυπώνουν στην αυλή και κάλεσε την Αστυνομία και έναν αστυνομικό ο οποίος διαμένει στην περιοχή.

Εκείνος ειδοποίησε την Ασφάλεια και έναν ακόμα γείτονα και έσπευσε στο σημείο, όμως οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες πέρασαν στην αυλή μιας διπλανής κατοικίας που οι ιδιοκτήτες έλειπαν και από εκεί σε ένα τρίτο σπίτι, σπάζοντας μάλιστα μια τζαμαρία. Παρ’ όλο που έφτασαν γρήγορα περιπολικά και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατάφεραν να διαφύγουν και η προανάκριση για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

via

Όλη η επικαιρότητα