Ηλεία

Διέρρηξαν το πατρικό του Προέδρου του ΤΟΕΒ Γαστούνης – Άρπαξαν τηλεοράσεις, κομπιούτερ και 100 κιλά…κρέας!

Ακούστε το άρθρο

«Μας έχουν εξοντώσει οικονομικά και ηθικά με τις καθημερινές διαρρήξεις κάποιοι ρομά…Δεν αντέχω άλλο!», δηλώνει εξοργισμένος στην «Πατρίς» ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γαστούνης Δημήτρης Κουλούρης από το πατρικό του σπίτι στο Λευκοχώρι όπου Ρομά, του το «άνοιξαν» για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών!

Το παλαιό διώροφο σπίτι του Δημήτρη Κουλούρη, βρίσκεται  στο κέντρο του μικρού χωριού. Αυτό όμως δεν αποθαρρύνει τους θρασύτατους διαρρήκτες  που για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο εισβάλλουν και του αρπάζουν ό, τι βρούν.

Χθες το βράδυ ή τα ξημερώματα, άγνωστοι αφού διέρρηξαν την μεταλλική πόρτα του ακατοίκητου σπιτιού, μπήκαν μέσα και πήραν: δύο τηλεοράσεις, ένα λαπ-τοπ  και περίπου 100 κιλά κρέας που είχε στον καταψύκτη του ο κ. Κουλούρης. «Σε αυτό το σπίτι έζησαν οι γονείς μου και εδώ μέσα υπάρχουν δεκάδες πράγματα γεμάτα αναμνήσεις και αυτές τις ιερές αναμνήσεις λεηλάτησαν κάποιοι  ρομά τους οποίους επιδοτούμε για να ρημάζουν τις περιουσίες μας» δήλωσε εξοργισμένος αλλά και συγκινημένος ο κ. Κουλούρης και συνέχισε: «Δεν αντέχω άλλο! Τι να κάνω; Δεν υπάρχει αστυνόμευση, δεν υπάρχει τίποτα, είμαστε στο έλεος των διαρρηκτών. Μέχρι και το παλαιό γραμμόφωνο έσπασαν για να δουν αν υπήρχαν μέσα χρήματα! Κάτι πρέπει να γίνει με τους ρομά.

Τις προάλλες που είχαν διαρρήξει το σπίτι μου πάλι, τους είδα  την ώρα που τυχαία ερχόμουν να πηδάνε από το παράθυρο και να τρέχουν…»

Όλη η επικαιρότητα