Ηλεία Πολιτική

Διήμερη επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Διήμερη επίσκεψη στον νομό Ηλείας θα πραγματοποιήσει στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως Υπεύθυνου της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τη Δυτική Ελλάδα.

Ο κ. Κικίλιας θα βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο, ενώ λίγο νωρίτερα θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος.

Το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, ο κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί διαδοχικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση στην Αμαλιάδα, το Λιμεναρχείο και το Λιμενικό Ταμείο Κατάκολου και τη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΤΗΛ) στον Πύργο.

Στις 13:00 της ίδιας μέρας θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιάτση στο Δημαρχείο της πόλης. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Ηλείας.

Στόχος της επίσκεψης είναι η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα της περιοχής, ούτως ώστε να προκύψουν οι βέλτιστες δυνατές προτάσεις και να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όλη η επικαιρότητα