Ελλάδα

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, πού έχεις το παιδί;» ρωτούσε η μάνα του

Ακούστε το άρθρο

Μια ανάσα πριν την έκδοση της τελικής του ετυμηγορίας βρίσκεται πλέον το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου.

Και ενώ το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την τελική απόφασή του στις 26 Ιουνίου, οι τόνοι σήμερα στη δίκη ανέβηκαν επικίνδυνα με τη μητέρα του θύματος και τους συγγενείς του, να μην μπορούν να αντέξουν στον ισχυρισμό του βασικού κατηγορουμένου της υπόθεσης, ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία και την απαγωγή του νεαρού.

Οι οικείοι του Μάριου Πάπαγεωργίου που ακόμη αναζητούν μια απάντηση για το πού βρίσκεται η σορός του, ξέσπασαν και απευθυνόμενοι προς τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, του είπαν: «Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει; Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;».

Νωρίτερα, ο βασικός κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει εντός της δικαστικής αίθουσας, λαμβάνοντας το λόγο από το δικαστήριο, τα εξής: «Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή».

Αλλά και όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε οι συγγενείς του Μάριου ξέσπασαν και πάλι σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου, φωνάζοντας: «Είναι βρομιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει». Για να πέσουν οι τόνοι χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών.

via

Όλη η επικαιρότητα