Ελλάδα

Δίκη Τοπαλούδη: Προκλητικός πάλι ο κατηγορούμενος, γελούσε στην αίθουσα

Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με την κατάθεση επιστήθιας φίλης της άτυχης κοπέλας που ήταν η τελευταία που επικοινώνησε μαζί της.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία, η Ελένη Τοπαλούδη είχε αποκαλύψει ότι είχε γνωρίσει τον 21χρονο κατηγορούμενο. «Μου είχε πει ότι της φάνηκε καλός» κατέθεσε η φίλη της Τοπαλούδη.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν τον βλέπεις φαίνεται καλός» σχολίασε η εισαγγελέας για τον κατηγορούμενο από την Αλβανία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αντίδραση της εισαγγελέως

Στο σημείο εκείνο ο κατηγορούμενος χαμογέλασε, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» της εισαγγελέως.

«Γελάτε ε; Είστε προκλητικός, ελπίζω να σας κοπεί το γέλιο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Σας έχουν απαθανατίσει όλα τα κανάλια να γελάτε όταν έρχεστε στο δικαστήριο» είπε η εισαγγελέας.

Η κοπέλα κατέθεσε επίσης ότι το μοιραίο βράδυ, τον Νοέμβριο του 2018, μιλούσαν με την Ελένη στο τηλέφωνο όταν αργά το βράδυ ακούστηκε χτύπημα στην πόρτα. «Πρέπει να σε κλείσω» είπε η Ελένη Τοπαλούδη κι όταν η φίλη της τη ρώτησε ποιος είναι αυτή απάντησε ότι είναι μάλλον αυτός που της στέλνει μηνύματα.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος συγκατηγορούμενος από τη Ρόδο δεν παρευρέθηκε σήμερα στην πολύκροτη δίκη.

Η δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη θα συνετιστεί στις 3 Μαρτίου.

via

Όλη η επικαιρότητα