Ας ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι οι χιλιάδες followers τηςΔήμητρας Ματσούκα στο instagram, θα πρέπει να ευγνωμωνούν τον Αλέξη Τσίπρα, αφού όπως η ίδια είπε άνοιξε τον λογαριασμό της για να τον στηρίξει.

 

Σε συνέντευξή της στο «Ολα Ξεκόλλα» η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε Instagram για να στηρίξει τον Τσίπρα την περίοδο του δημοψηφίσματος.

««Εχω πει τόσα πολλά υπέρ του όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Εκανα instagram για να κάνω την καμπάνια » είπε προσθέτοντας: «Πίστεψα πολύ στο κομμάτι του δημοψηφίσματος. Ανέβαζα αποσπάσματα ενός οικονομολόγου νομπελίστα που αρθρογραφούσε στους New York Times (σ.σ. του Πολ Κρούγκμαν), o οποίος βγήκε μετά και είπε: δεν ήξερα ότι δεν είχαν plan b. Αλλά στην αρχή έλεγε ότι το όχι είναι υποχρεωτικό, όχι μόνο για μια χώρα που υποφέρει, αλλά για την παθογένεια μιας ολόκληρης Ευρώπης».

«Παρασυρθήκαμε είναι η αλήθεια. Ο Τσίπρας ήταν ένα νέο παιδί, και εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί τους ίδιους υπουργούς να κάνουν υπουργικό συμβούλιο. Μου φάνηκε μια νέα φωνή και μου ήταν πάρα πολύ συμπαθής.

Ολο αυτό έσπασε μέσα μου όταν κατάλαβα ότι αυτό το όχι δεν είχε καμιά ουσία στην πραγματικότητα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστ, για το οποίο μίλησε στην εκπομπή.

Εκείνη την περίοδο, ο λογαριασμός της Ματσούκα ήταν γεμάτος από ανάλογα ποστ υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα.

Στη συνέχεια, άφησε στην άκρη την πολιτική, και επέστρεψε στον παλιό καλό της εαυτό.

Πηγή: thetoc.gr