Lifestyle

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Αν είχα κόψει τα ναρκωτικά νωρίτερα, δεν θα είχα προκαλέσει τόσο πόνο στους δικούς μου»

Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο γνωστός σεφ και πρώην κριτής και παρουσιαστής της εκπομπής του “Masterchef” παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Ο Έλληνας σεφ αναφέρθηκε στην απόφασή του να κόψει τα ναρκωτικά και τον κίνδυνο που επιφέρουν. Αναλυτικότερα:

Ποια λάθη που μπορεί να έκανες στο παρελθόν, δεν θα ήθελες να επαναλάβεις τώρα που μπαίνεις στην πέμπτη δεκαετία της ζωής σου;

“Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να ήταν πιο ομαλή για εμένα η δεκαετία των είκοσι. Και την απόφαση που πήρα στα τριάντα να ξεκόψω από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ να την είχα πάρει νωρίτερα. Θα είχα προκαλέσει λιγότερο πόνο στους δικούς μου ανθρώπους που ανησυχούσαν για εμένα”.

Έχεις μιλήσει δημόσια και για την εξάρτηση που είχες από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Κινδύνευσες εκείνη την περίοδο να χάσεις τη ζωή σου;

“Κάποιες φορές ναι. Όταν παίζεις με σκληρά ναρκωτικά κινδυνεύεις. Πολλές φορές με ρωτούν πως ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα. Μακάρι να υπήρχε μία συνταγή και να την έδινα. Απλά, όταν έφτασα να έχω χάσει τελείως την αυτοπεποίθησή μου και βρέθηκα στα πάτωμα, είχα δύο επιλογές: ή να επιβιώσω ή να παραδοθώ. Εγώ αποφάσισα να επιβιώσω”.

via

Όλη η επικαιρότητα