WEB tv Ηλεία

Δημήτρης Βόσσος: Ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία με 19.485 μόρια στη Νομική Αθηνών (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στα τέλη Ιουνίου είχε αναδειχθεί ως  ο άριστος των αρίστων στο νομό Ηλείας, αφού συγκέντρωσε 19.485 μόρια και ήταν στην πρώτη τριάδα των αριστούχων πανελλαδικά.

Σήμερα οι κόποι του και οι προσπάθειές  του άρχισαν  να παίρνουν σάρκα και οστά, αφού είναι πια φοιτητής της Νομικής Αθηνών.

Ο 18χρονος Βόσσος Δημήτρης από την Κυλλήνη, μαθητής του ΓΕΛ Λεχαινών, έχει μια σιγουριά στην φωνή, μιλά με αυτοπεποίθηση και σίγουρα δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αυτό, που το περίμενε ύστερα από την υψηλή βαθμολογία που είχε πετύχει.

«Ήταν απαιτητική χρονιά και όπως σας είχα πει και τον Ιούνιο, πέτυχα το αποτέλεσμα με συστηματικό διάβασμα. Πρώτη μου επιλογή ήταν η Νομική Αθηνών και δικαιώθηκα. Οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον αδελφό μου, τους καθηγητές μου για το αποτέλεσμα αυτό», δηλώνει ο Δημήτρης που μέχρι πρότινος ήταν το νούμερο 1,ο  τερματοφύλακας στον Ηλειακό Λεχαινών και από χθες φοιτητής της Νομικής Αθηνών.

Ο Δημήτρης τον τελευταίο χρόνο στερήθηκε ένα μεγάλο κομμάτι από την διασκέδασή του, γιατί είχε δώσει προτεραιότητα στο διάβασμα. Όμως δεν άφησε το ποδόσφαιρο. «Αγωνιζόμουν τον τελευταίο χρόνο κανονικά από τη θέση του τερματοφύλακα και φυσικά συμμετείχα σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας μου» μας λέει και συνεχίζει: «Για να πετύχεις πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου, να έχεις στήριξη από τους γονείς σου, να έχεις καλούς καθηγητές, να κάνεις μεθοδικό διάβασμα και  να στερηθείς κάποια πράγματα. Στόχος μου να ολοκληρώσω με επιτυχία τις σπουδές μου».

Ο Δημήτρης Βόσσος έχει έναν αδελφό, τον Λάμπρο 16 ετών, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να τον συγχαρεί για την είσοδό του στην Νομική. Ο πατέρας του Δημήτρη, ο κ. Γιώργος που είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κυλλήνη μαζί με την σύζυγό του Σταματία,  δεχόνταν τα συγχαρητήρια από φίλους και συγγενείς, για τον Δημήτρη τον φοιτητή.

Διαβάστε ακόμη

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ – Δείτε πού περάσατε με ένα κλικ

Όλη η επικαιρότητα