Ηλεία

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Από τη πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος βρέθηκε δίπλα στα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία

Ακούστε το άρθρο

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην αντιμετώπιση των εκτάκτων καιρικών συνθηκών.

Από τη πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος βρέθηκε δίπλα στους δημότες, μαζί με τα συνεργεία του Δήμου και όλη την Τεχνική Υπηρεσία, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Όλοι οι Αντιδήμαρχοι είχαν μεταβεί σε εκείνα τα σημεία που χρειαζόταν να παρέμβουν τα συνεργεία του Δήμου. Ήταν δίπλα στην αγωνία των δημοτών και προσπαθούσαν να βρουν λύσεις.

Οι ξαφνικές νεροποντές και η κατά τόπους χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2019, είχαν ως συνέπεια τη συσσώρευση φερτών υλικών στην επαρχιακή οδό Ψάρι-Νησίου, στην οποία επέμβει το ένα  JCΒ όχημα του Δήμου. Παράλληλα, άλλα τρία JCB οχήματα στάλθηκαν στη Μανολάδα, στο Κόμη και στο Κουρτέσι για να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία. Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας            κ. Βαγγελάκος Παναγιώτης, η Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Γιαννίτση Αλεξάνδρα,  μαζί με τους ειδικούς συμβούλους κ. Χατζή Παναγιώτη, και κ. Σίνο Νικόλαο, είχαν φροντίσει ώστε ο Δήμος να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις έκτακτες και δύσκολες καιρικές συνθήκες, με διάφορες παρεμβάσεις.

Επιπλέον, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, υπήρξε άριστος συντονισμός των ενεργειών μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, της Αστυνομίας, και της Πυροσβεστικής, ώστε να αποφευχθούν όλοι εκείνοι οι παράγοντες που  θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.

Όλη η επικαιρότητα