Ηλεία

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Δήλωση του Ι. Λέντζα για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Ακούστε το άρθρο

Παραπλανημένος και παραπλανεί από δόλο, ή κακή πληροφόρηση των Λουδοβίκων της αυλής του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;

Ενημερωτικά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας, οπότε οι προσκλήσεις έγιναν από το Σύλλογο. Ο Δήμος και ο Δήμαρχος όποτε θα πραγματοποιεί συναντήσεις-συζητήσεις που αφορούν κοινωνικά θέματα του Δήμου, θα προσκαλεί  όλους τους Δημότες με διαφάνεια, χωρίς αποκλεισμούς, και κάτω από το φώς του ήλιου.

Παραπλανημένος ή αδιάφορος? Θα επιθυμούσαμε να μας αριθμήσετε κ. Αναπληρωτή Δήμαρχε της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής για 4,5 χρόνια όλες εκείνες τις ενέργειες σας για την Ανδραβίδα για την οποία τώρα διαρρηγνύεται τα ιμάτιά σας με κροκοδείλια δάκρυα.

Δε θα χρειαστεί όμως, γιατί όλοι γνωρίζουν πως ήσασταν άφαντοι.

Τέλος, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κ. επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, πως μετά από 4 μήνες από τις εκλογές, θα ήταν ωφέλιμο για εσάς, και το Δήμο μας, να συνειδητοποιήσετε όσο δύσκολο και αν σας είναι, πως οι συνδημότες μας επέλεξαν Νέα Πορεία και τα αποτελέσματα αυτής της Νέας Πορείας, είναι ήδη ορατά.

Όλη η επικαιρότητα