Ηλεία

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ένα βήμα πιο κοντά για την υλοποίηση του βιολογικού καθαρισμού και της αποχέτευσης της Βάρδας

Ακούστε το άρθρο

Ένα βήμα πιο κοντά για την υλοποίηση του βιολογικού καθαρισμού και της αποχέτευσης της Βάρδας έγινε με την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο των τευχών Δημοπράτησης της μελέτης υποστήριξης για την κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και των αγωγών διάθεσης οικισμών Βάρδας και ευρύτερης περιοχής Βουπρασίας . Επιπλέον το Δ.Σ. παρέλαβε και την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου ΕΕΛ Βάρδας.

Με τις χθεσινές αποφάσεις του Δ.Σ. το έργο πλέον βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης . Σύντομα αναμένεται η απόφαση από το Υπουργείο για την αποδοχή της πρότασης που έχει υποβάλει ο Δήμος και την ένταξη του έργου που έχει προϋπολογισμό 14 εκατομμύρια ευρω.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ναμπίλ- Ιωσήφ Μοράντ εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι το χρονοδιάγραμμα τηρείται με ακρίβεια και ένα μεγάλο έργο για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Βουπρασίας παίρνει σάρκα και οστά.

Όλη η επικαιρότητα