Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Με τον Διονύση Μάλιαρη υποψήφιος ο Γιώργος Χονδρός

Ακούστε το άρθρο

Με τον Διονύση Μάλιαρη κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο Γιώργος Χονδρός ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης με τον συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ“. Με δήλωσή του στην «Πατρίς» ανακοινώνει την υποψηφιότητά του επισημαίνει τα εξής:

«Λένε πώς οι δρόμοι δεν έγιναν για τους προορισμούς, για τα ταξίδια έγιναν ! Για να το λένε έτσι θάναι κι αφού έτσι είναι ,αποφάσισα να πάρω έναν δρόμο, να τον περπατήσω… Για το ταξίδι !

Το ταξίδι στην τοπική αυτοδιοίκηση θα το κάνω…όχι μόνος ! Θα ανακατευθώ με τους ταξιδευτές ,τους λίγους εκείνους που αναζητούν τη δράση ,που θέλουν να αφήσουν στο διάβα τους το δικό τους στίγμα, να βάλουν στην άκρη του δρόμου σημάδια για νάναι πιο εύκολο το ταξίδι για τους άλλους που θάρθουν, που θα περπατήσουν τον ίδιο δρόμο κάποτε.

Θα ανακατευθώ με τους λίγους εκείνους που ταξιδεύουν με καθάριο βλέμμα όχι για να μην σκοντάψουν στις κακοτοπιές του δρόμου, μα για να βλέπουν καθαρά τον ορίζοντα, για να μην χάσουν στιγμές του ταξιδιού!
Θα ανακατευθώ με κείνους που ξεκινούν το ταξίδι με χαμόγελο, όχι από έπαρση αλλά από γνώση! Επειδή γνωρίζουν ότι το κάθε ταξίδι κάπου και κάποτε τελειώνει !

Με αυτούς θα ταξιδέψω, με αυτούς θα ανακατευθώ, με αυτούς θα πάω και δεν με νοιάζει αν είναι εγγράμματοι ή αγράμματοι, πλούσιοι ή φτωχοί, αριστοκράτες ή βιοπαλαιστές, επιχειρηματίες ή εργάτες γής….! Μου αρκεί που από τα μάτια τους αναβλύζει αποφασιστικότητα και πάθος…
Μου αρκεί που ξεκινούν το ταξίδι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου , που ο ένας ρωτάει τον άλλον, που ο ένας δίνει στον άλλο, που ο ένας μαθαίνει από τον άλλον..Κανείς τους μπροστά από τους άλλους, κανείς τους πίσω από τους άλλους…Που ο καθένας κάτι σπουδαίο έχει να διηγηθεί στους υπολοίπους, κάτι σημαντικό έχει να προσφέρει..!

Με αυτούς θα πάω και σαυτόν τον δρόμο.. με τις ανηφοριές του, τις δυσκολίες του, τα σκαμπανεβάσματά του..
Ναι..! θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση..
Ναι..! με αυτούς τους παραπάνω θα είμαι συνυποψήφιος..και με αυτόν που τα ναί του είναι ναί και τα όχι του , όχι..! Με αυτόν που δεν διστάζει να δηλώσει την άγνοιά του..Που το ‘’ δεν γνωρίζω ‘’ δεν το θεωρεί ντροπή. Που ξέρει να ρωτάει, να μαθαίνει, να δουλεύει, να ανατρέπει, να συγκρούεται !
Ναί…στον ίδιο δρόμο με τον Διονύση ΜΑΛΙΑΡΗ θα πορευθώ !!!!
Ναι…μαζί του και μαζί τους θα πορευθώ, με ΔΥΝΑΜΗ και ΕΥΘΥΝΗ !»

Γιώργος Σ. ΧΟΝΔΡΟΣ

Ο Υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Δ.Μάλιαρης

Όλη η επικαιρότητα