Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 θα ξεκινήσει η διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνεται στα Κρέστενα, στο ισόγειο του καινούριου Δημαρχείου (όπισθεν κτιρίου), πλατεία Παπαπολυχρονίου, από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες από 08:30 π.μ. ως 14:00 μ.μ.

Στους δικαιούχους θα διατίθεται είδη παντοπωλείου κ.α.
Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο.
Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα μέλη της οικογένειας με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ή ΑΜΚΑ, ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Οι δικαιούχοι της διανομής είναι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΤΕΒΑ και θα ενημερωθούν στο τηλέφωνο που δήλωσαν κατά την αίτησή τους.
Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο τηλέφωνα 2625023888, αρμόδιες υπάλληλοι Χρυσούλα Γιαννοκώστα και Σταυρούλα Νικολοπούλου.