Ηλεία

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 θα ξεκινήσει η διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνεται στα Κρέστενα, στο ισόγειο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (πρώην μαθητική εστία Κρεστένων), από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018  έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρες από 8:30 π.μ. ως 14:00 μ.μ.

Στους δικαιούχους  θα διατίθεται χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν  αστυνομική ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα μέλη της οικογένειας με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ή ΑΜΚΑ, ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι δικαιούχοι της διανομής είναι  οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΤΕΒΑ και θα ενημερωθούν στο τηλέφωνο που δήλωσαν κατά την αίτησή τους.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο τηλέφωνα 2625023888, αρμόδιες υπάλληλοι Χρυσούλα Γιαννοκώστα και Σταυρούλα Νικολοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα