Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (ΤΕΣΤ ΠΑΠ) σε γυναίκες

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας που δραστηριοποιείται στο Δήμο, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το  Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, θα υλοποιήσει δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες του Δήμου.

Το ραντεβού έχει ορισθεί για την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, στο χώρο του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, όπου θα εξετασθούν οι γυναίκες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη σχετική ανακοίνωση. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και όσες κυρίες επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα ακόλουθα τηλέφωνα: Πληροφορίες, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 26240-29087  και Ραντεβού, Κέντρο Κοινότητας: 26240-22250 & 22549 τηλέφωνα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι υπόλοιπες γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) μπορούν να απευθύνονται στα ανωτέρω τηλέφωνα.

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Eυρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».