Ηλεία

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Νέα παράδοση προϊόντων

Ακούστε το άρθρο

Είδη παντοπωλείου, είδη καθαρισμού και παιδικές τροφές (ανάλογα με τα προστατευόμενα μέλη) θα παραλάβουν στις 21 και 22 Μαρτίου οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, που υλοποιεί ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, για το παραπάνω πρόγραμμα.

   Στο πλαίσιο της νέας φάσης διανομής αγαθών, η παραλαβή από τους δικαιούχους θα γίνει την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στον χώρο της Αποθήκης (Υπηρεσία Καθαριότητας) από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος, για την παραλαβή των προϊόντων που δικαιούνται, θα πρέπει να έχουν μαζί τους ενδεικτικά ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Παρακαλούνται ακόμα, να ανταποκριθούν και να παραλάβουν την ποσότητα που τους αναλογεί για να μη δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Προγράμματος.

   Από την πλευρά του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος, σημείωσε πως η προσπάθεια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων δημοτών είναι διαρκής και θα αξιοποιείται κάθε ευκαιρία, πρόγραμμα και παροχή που ανακοινώνεται από την πολιτεία.

Όλη η επικαιρότητα