Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: 2η Πρόσκληση για συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Ακούστε το άρθρο

Προκειμένου να συγκροτηθεί  εκ νέου  η προβλεπόμενη στο άρθρο 76 του Ν. 3852/2010 (πρόγραμμα Καλλικράτης) Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, η οποία είχε συγκροτηθεί με τις υπ.αριθμ. 481/2014, 566/2014, 491/2015 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Ήλιδας επανέρχεται με 2η ανοικτή δημόσια πρόσκληση καθότι προέκυψαν κενές θέσεις μετά την 1η πρόσκληση της 23ης Μαρτίου 2017 και ξανακαλεί τους ενδιαφερομένους όπως καταθέσουν εγγράφως την βούλησή τους στο Δημαρχείο έως την 12ηΜαΐου 2017.

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης συγκροτείται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δε διάρκεια της θητείας της δεν υπερβαίνει τα δυόμιση έτη και λήγει την 31η Αυγούστου 2019.

Στη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης προεδρεύει ο δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος που ορίζει ο δήμαρχος με απόφασή του.
Οι φορείς της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι εκπροσωπούνται στην επιτροπή, πρέπει αφενός να είναι ενεργοί και αφετέρου να έχουν την έδρα τους ή να διαθέτουν παράρτημα εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Οι δημότες που επιθυμούν  να συμμετέχουν   ατομικά, επίσης  μπορούν να  υποβάλλουν  εγγράφως το αίτημά τους στο δήμο μας.
Η συμμετοχή στην επιτροπή είναι εθελοντική και άμισθη.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως, μέχρι και την 12ηΜαΐου 2017, ημέρα Παρασκευή,  απευθυνόμενοι στον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας(Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, Φιλ.Εταιρείας 6, Αμαλιάδα, 2ος όροφος,  γραφείο «Συμπαραστάτη»).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να παραλαμβάνουν έντυπη αίτηση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην κ. Παναγιώτα Συριοπούλου, δημοτικό υπάλληλο και στο τηλέφωνο 2622 360 512 και στο emaildiavoulefsi@amaliada.gr

Όλη η επικαιρότητα