Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Η Κοινωφελής Επιχείρηση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και τους μαθητές της Δ’ Τάξης, για την στήριξη στο «Χαμόγελο Του Παιδιού»

Ακούστε το άρθρο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας, επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Αμαλιάδας και τους μαθητές της Δ’ Τάξης, με σκοπό την στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού». Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς κος Μάκης Παπαγιαννόπουλος, προμήθευσε τους μαθητές με Πασχαλινές κάρτες και υλικά χειροτεχνίας και οι μαθητές σε συνεργασία με την δασκάλα τους, κα Χαρίκλεια Γιαννοπούλου, δημιούργησαν όμορφα Πασχαλινά Δωράκια, για να τα προσφέρουν στο Χαμόγελο Του Παιδιού, ενισχύοντας, έτσι, το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar του Οργανισμού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο κος Παπαγιαννόπουλος δήλωσε πως ήταν συγκινητική η θέληση για προσφορά, και βοήθεια εκ μέρους όλων των μαθητών και δασκάλων του Σχολείου προς Το Χαμόγελο Του Παιδιού και ακόμα πιο συγκινητικό είναι το έργο όλων των εκπαιδευτικών του συγκεκριμένου σχολείου και της εξαίρετης Διευθύντριας κας Ζωής Βουρλούμη, την οποία είχε την ευτυχία να έχει δασκάλα του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Στην συνέχεια ευχαρίστησε και συνεχάρη την Διευθύντρια, τους δασκάλους και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας για την «σκληρή δουλεία» που έχουν κάνει , για την άριστη κατάσταση της σχολικής μονάδας, και των υποδομών, για τις υπέροχες ζωγραφιές και τα λουλούδια που κοσμούν το σχολείο, τονίζοντας πως πρόκειται για σχολείο πρότυπο αλλά και για τις εκπαιδευτικές τους προσεγγίσεις καθώς και για τη γαλούχηση και διάπλαση των μαθητών με αξίες όπως η γενναιοδωρία, η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Και άλλωστε όπως δήλωσε ο κος Παπαγιαννόπουλος… οι άνθρωποι , μικροί και μεγάλοι, δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές. Μερικές φορές τους φτάνει ένα χέρι… για να κρατηθούν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Όλη η επικαιρότητα