Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Ορκίστηκαν οι πρώτοι 6 μόνιμοι υπάλληλοι από την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ

Ακούστε το άρθρο

Με έντεκα (11) ακόμη μόνιμους εργαζόμενους ενισχύεται ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας, από την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Την ορκωμοσία, – με θρησκευτικό όρκο, των 6 (έξι) νέων εργαζομένων – οι υπόλοιποι 5 θα ορκιστούν το πρωί της Τρίτης- τέλεσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης, παρουσία των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ Βαγγέλη Χριστοφόρου, Διοικητικών Υπηρεσιών Αβραάμ Μπούρα  και μελών των οικογενειών των εργαζομένων.

Καλωσορίζοντας στην οικογένεια του Δήμου τους νέους εργαζόμενους, ο κ. Λυμπέρης, υπογράμμισε την ευθύνη όλων για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, επισημαίνοντας : «δημιουργείται διαρκώς ένα απαιτητικό πλαίσιο παρεμβάσεων, ιδιαίτερα στους κρίσιμους τομείς της καθαριότητας και του περιβάλλοντος, όπου θα πρέπει να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά επ’ ωφέλεια των συμπολιτών μας».

Ο κ Λυμπέρης, σημείωσε  πως η καθαριότητα της Αμαλιάδας και όλων των τοπικών κοινοτήτων, αποτελεί και ευθύνη και όλων όσοι ζουν και εργάζονται σε αυτή, «καθώς η ευταξία, η ευπρέπεια και ο σεβασμός στο περιβάλλον πρέπει να διέπει την καθημερινότητά μας. Όλοι όσοι προσλήφθησαν στον Δήμο Ήλιδας, θα δώσουν, μαζί με τους υπολοίπους υπαλλήλους, τη μεγάλη μάχη για την τακτοποίηση της καθημερινότητας των πολιτών».

Όλη η επικαιρότητα