Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Ορκίστηκαν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Ακούστε το άρθρο

Διπλή ορκωμοσία χθες το μεσημέρι στο δήμο Ήλιδας, καθώς ορκίστηκαν οι νεοεισερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Χρήστος Βαλιανάτος και κ. Παναγιώτης Τσαγγαρούλιας.

Ο κ. Βαλιανάτος από την παράταξη της πλειοψηφίας καλύπτει τη θέση του κ. Παναγιώτη Παναγιωτάρα και ο κ. Παναγιώτης Τσαγγαρούλιας από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του κ. Γιάννη Λυμπέρη, ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στη θέση του αείμνηστου Νίκου Νικολόπουλου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Σε πνεύμα συνεργασίας

Η ορκωμοσία έγινε χθες το μεσημέρι από τον ίδιο το Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χρστοδουλόπουλο, στο γραφείο του, παρουσία και των αντιδημάρχων κ. Νώντα Παναγιωτόπουλου, κ. Παναγιώτη Μαυρίκου, κας Ρούλας Γκουβίτσα και κ. Γιώργου Ζάρρα.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ευχήθηκε και στους δύο καλή θητεία και ζήτησε να εργαστούν για το καλό του δήμου Ήλιδας.

Μετά την ορκωμοσία του κ. Βαλιανάτου τον αγκάλιασε προσφωνώντας τον ‘φίλε μου’ και του ζήτησε να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για όλο το δήμο Ήλιδας, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης με γνώμονα το συμφέρον του δήμου. Κάτι που είπε ότι θα πράξει ο κ. Βαλιανάτος.

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε ο κ. Χριστοδουλόπουλος και στον κ. Τσαγγαρούλια, στον οποίο είπε βέβαια ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι καλύπτει τη θέση του Νίκου Νικολόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο, ωστόσο επεσήμανε ότι έτσι είναι η ζωή και ζήτησε από τον κ. Τσαγγαρούλια, αν και βρίσκεται στην αντιπολίτευση, να έχουν αγαστή συνεργασία και να αγωνιστούν από κοινού για τα συμφέροντα του δήμου, κάτι που όπως είπε ο νέος δημοτικός σύμβουλος θα κάνει με όλες του τις δυνάμεις.

Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι δέχτηκαν στη συνέχεια τα συγχαρητήρια των αντιδημάρχων.

Όλη η επικαιρότητα