Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Συνάντηση Δημάρχου με το νέο σύλλογο Χελωνίτη Κόλπου

Ακούστε το άρθρο

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου επισκέφτηκαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018 τα μέλη του νεοσύστατου Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου με την επωνυμία «Κίνημα Χελωνίτη Κόλπου», λίγες ημέρες μετά τη συγκρότησή τους σε σώμα.

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανέφερε στον Δήμαρχο τους σκοπούς για τους οποίους συστάθηκε, με κυριότερο αυτό της αναβάθμισης της παράκτιας και θαλάσσιας περιοχής του Χελωνίτη κόλπου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης κ. Δημήτρης Κράλλης ζήτησε το αναπτυξιακό τους σχέδιο που έχει παρουσιαστεί για την ανάδειξη του Χελωνίτη Κόλπου να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν –εκτός του Δημάρχου και του προέδρου του Χελωνίτη– το μέλος και Νομικός Σύμβουλος του Κινήματος κ. Εμμανουήλ Μπιρμπίλης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ. Βουκελάτος Θεόδωρος – Γενικός Γραμματέας, κ. Τσαούσης Διονύσιος – Ταμίας και οι σύμβουλοι κ. Πολλάτος Γεώργιος, κ. Ευθυμίου Γεώργιος, κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος, κ. Βιζύλης Λάμπρος, κ. Σαμψούνης Σπύρος και κ. Μιχαλόπουλος Φώτιος.

Όλη η επικαιρότητα