Δήμος Ήλιδας: Ξεκινάει η κατασκευή της νέας κεντρικής πλατείας Σαβαλίων

Ένα έργο πνοής για την Τοπική Κοινότητα Σαβαλίων, το οποίο εδώ και δεκαετίες αποτελούσε βασικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Πρόκειται για την κατασκευή κεντρικής πλατείας στο κέντρο της Τοπικής Κοινότητας, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σαβαλίων.

Υπενθυμίζουμε ότι η κατεδάφιση του παλαιάς αποθήκης του Αγροτικού Συνεταιρισμού κατεδαφίστηκε πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ ήδη ο Δήμος Ήλιδας προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης του έργου, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ με την ανάδοχο εταιρείας.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Ήλιδας με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κώστα Τσεριώνη, τεχνικών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων του Δήμου και του προέδρου της Τ.Κ. Σαβαλίων κ. Δημοσθένη Καραφλού.

Όπως δεσμεύτηκε ο εργολάβος, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει η εγκατάσταση των μηχανημάτων και θα ξεκινήσει το έργο κατασκευής της πλατείας, με την ολοκλήρωση της οποίας θα αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων των Σαβαλίων.