Ηλεία

Δήμος Πηνειού: 2η γιορτή γλυκού

Ακούστε το άρθρο

Με μήνυμα την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό

Με θέμα το γάλα και μήνυμα την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, ο Δήμος Πηνειού και το ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος πραγματοποίησε το Σάββατο βράδυ  στην πλατεία Ελευθερίας στη Γαστούνη την 2η Γιορτή γλυκού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την «Κ.Ν.Α.Π ΕΡΜΗΣ» , συμμετείχαν  ζαχαροπλαστεία της πόλης και Πολιτιστικοί σύλλογοι.Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν γλυκίσματα με βάση το γάλα ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί.

Ο εθελοντής στην ΚΝΑΠ Ερμής  κ. Νώντας Κλάδης  δήλωσε:

«Η κεντρική ιδέα ξεκίνησε από το Κέντρο Νεότητας Πολιτισμού και Αθλητισμού Ερμής  αλλά ήταν πολλοί οι πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής, ήταν μια πόλη που το αγκάλιασε το event αυτό, ήταν εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους όλοι με μια αποκλειστική σκέψη να περάσουν όλοι καλά και να διατυμπανίσουν παντού η αλληλεγγύη και το εθελοντικό πνεύμα είναι πάνω από όλα. Συντελεστές ήταν τα τρία ζαχαροπλαστεία της Γαστούνης, Νίκας, Μπίρπας και Στάχυ και μια μεγάλη επιχείρηση του δήμου μας η Φάρμα Ηλεία η οποία έδωσε και τη χορηγία στην πρώτη ύλη. Συμμετείχε η ομάδα συλλογικού πολιτισμού «εν δράσει» ενώ συμμετείχε και το γαλλικό σχολείο από τη Βρέστη που με μια ομάδα έφτιαξε και αυτό τη συνταγή του. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο παιδάκι που πνίγηκε έξω από τη δομή Φιλοξενίας της Μυρσίνης. Ευχαριστούμε για την στήριξη το ΝΠ Δήμου Πηνειού. Εμείς δεσμευόμαστε ότι αυτή η γιορτή γλυκού θα έχει συνέχεια»

Όλη η επικαιρότητα