Εκλογές Ηλεία Πολιτική

«Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή»: Επίσκεψη του Πάνου Θεοδωρακόπουλου στον Πρόεδρο των Αγελαδοτρόφων Διονύση Μαρίνο

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται το έμπρακτο ενδιαφέρον του υποψήφιου Δήμαρχου Πηνειού για τον πρωτογενή τομέα – Επίσκεψη του Πάνου Θεοδωρακόπουλο στον Πρόεδρο των Αγελαδοτρόφων Διονύση Μαρίνο

Το έμπρακτο ενδιαφέρον του υποψήφιου Δήμαρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου για στήριξη στον πρωτογενή τομέα της περιοχής αναγνωρίζεται συνεχώς από τους παραγωγούς και όλους τους δημότες.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή» στο πλαίσιο της καθημερινής του ενασχόλησης με τα προβλήματα του τόπου και την αναζήτηση λύσεων σε συνεργασία με τους ανθρώπους της παραγωγής επισκέφθηκε τον Πρόεδρο των Αγελαδοτρόφων κ. Διονύση Μαρίνο, ο οποίος συζήτησε μαζί με τον κ. Θεοδωρακόπουλο τους τρόπους με τους οποίους ο Δήμος μπορεί να σταθεί δίπλα στην κτηνοτροφία, ενώ παράλληλα δήλωσε την πίστη του πως η Νέα Εποχή θα βρει τον Δήμο Πηνειού δίπλα στον πρωτογενή τομέα. Η κτηνοτροφία άλλωστε, είναι ένα από τους πιο δυναμικούς παραγωγικούς τομείς του Δήμου Πηνειού.

«Ο Δήμαρχος να δίνει κατευθύνσεις»
«Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον εκλογικό του αγώνα, σε έναν άνθρωπο της παραγωγής, που ξέρει καλύτερα τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων γιατί τα έχει βιώσει σαν παραγωγός ο ίδιος και ξέρει πως η ανάπτυξη σε έναν τόπο σαν το δικό μας έρχεται από τον πρωτογενή τομέα. Δε νοείται να μην σκύβουν οι δημοτικές αρχές επάνω από τον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας. Θεωρώ πως ο Πάνος ο Θεοδωρακόπουλος, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα θα ενσκήψει επάνω τους με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όταν μια δημοτική αρχή θέλει να πάει μπροστά τον τόπο, το πρώτο που μπορεί να κάνει είναι να ενημερώνει τους παραγωγούς και να συνεργάζεται μαζί τους. Ο Δήμαρχος πρέπει να δίνει κατευθύνσεις στους κτηνοτρόφους και τους αγρότες και να συνομιλεί μαζί τους. Μπορεί να τους δώσει κατευθύνσεις για δημιουργία ομάδων παραγωγών, μπορεί επίσης να γίνουν συμπράξεις με τον Δήμο και φέρει κοντά τους παραγωγούς με τους μεταποιητές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στον Δήμο μας υπάρχουν πολλές αγροτικές βιομηχανίες, βιοτεχνίες και συσκευαστήρια. Επίσης, το Ινστιτούτο του Κοροίβου μπορεί να λειτουργήσει σαν αγορά των αγροτικών και την κτηνοτροφικών προϊόντων με τη βοήθεια του Δήμου. Ο Δήμος μπορεί να μας βοηθήσει στην εξωστρέφεια των προϊόντων. Ο Δήμος Πηνειού είναι παραγωγικός στον πρωτογενή τομέα και πιστεύω πως εάν ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος είναι ο αυριανός Δήμαρχος θα κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής», τόνισε ο κ. Διονύσης Μαρίνος.

«Ακούμε τα προβλήματα, συνδιαμορφώνουμε λύσεις»
Με δεδομένη την πολιτική του δέσμευση για στήριξη στον πρωτογενή τομέα του Δήμου Πηνειού ο κ. Πάνος Θεοδωρακόπουλος, επεσήμανε: «Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών, των παραγωγών, στο πλευρό κάθε παραγωγικού ανθρώπου αυτού του Δήμου. Ακούμε τα προβλήματά τους, τις προτάσεις τους, και συνδιαμορφώνουμε λύσεις που θα παραγάγουν άμεσα αποτελέσματα και θα προσδώσουν υπεραξία στο προϊόντα των παραγωγών μας. Ο Δήμος Πηνειού μπορεί να αποτελέσει και θα αποτελέσει πρότυπο υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα».

Όλη η επικαιρότητα