Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Ουσιαστική συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια

Ακούστε το άρθρο

Με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Πηνειού συναντήθηκε το Σάββατο η Δημοτική Αρχή, σε σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γαστούνης.

dav

Ο Δήμαρχος, κ. Ανδρέας Μαρίνος, κάλεσε τους προέδρους να παρουσιάσουν τα προβλήματα που έχουν και τις προτεραιότητες που θέτουν, ενώ τόνισε ότι η συνεργασία μαζί τους θα είναι συνεχής, καλώντας τους να συνεργάζονται με τους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή, έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, σε κάθε πόλη και χωριό του Δήμου Πηνειού, κάτι που θα επιτευθχεί μέσα από την ουσιαστική συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια.

Οι Πρόεδροι Κοινοτήτων αναφέρθηκαν στα προβλήματα των περιοχών τους, τα οποία θα κωδικοποιηθούν μέσω σχετικών εκθέσεων που θα υποβάλλουν και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου θα δοθούν λύσεις.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος, Σπύρος Βασιλείου, Νίκος Μαφρέδας και Γιώργος Κολοκατίνης, καθώς και ο κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, που συντόνισε τη συζήτηση.

Όλη η επικαιρότητα