Ηλεία

Δήμος Πύργου: Άδικη η αναφορά του κ. Οικονόμου

Ακούστε το άρθρο

Ως άδικη χαρακτηρίζει την αναφορά για την καθαριότητα της πόλης του Πύργου που έκανε ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο δήμος Πύργου…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λυπηρή ήταν η αναφορά του κ. Βασίλη Οικονόμου για την καθαριότητα της πόλης του Πύργου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» στις 19/7/2018.

Χάρις στην άριστη συνεργασία του Δήμου, του ΦΟΔΣΑ Ηλείας και των αρμόδιων Υπουργών, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Γιάννη Τσιρώνη, έληξε οριστικά ο εφιάλτης των σκουπιδιών μέσα στην πόλη.

Θεωρούμε άδικη την αναφορά του Βουλευτή με αφορμή μία πρόσκαιρη συσσώρευση απορριμμάτων σε κάποιες γειτονιές που οφειλόταν σε βλάβη ορισμένων από τα ελάχιστα απορριμματοφόρα του Δήμου.

Η επιλεκτική αναφορά σε μία πρόσκαιρη αδυναμία και η απόκρυψη του έργου που πέτυχε ο Δήμος την τελευταία τετραετία δεν τιμά τον κύριο Οικονόμου.

Καλούμε όλους τους δημοσιογράφους να επισκεφθούν την φιλόξενη πόλη μας και το έργο της προσωρινής διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Τριανταφυλλιά και να συγκρίνουν την σημερινή κατάσταση με το πρόσφατο παρελθόν».

Όλη η επικαιρότητα