Ηλεία

Δήμος Πύργου: Έρχονται αλλαγές και ρυθμίσεις στην κυκλοφορία της πόλης

Ακούστε το άρθρο

Αλλαγές και ρυθμίσεις στην κυκλοφορία έρχονται το επόμενο διάστημα όπως ανακοίνωσε χθες το πρωί ο δήμαρχος του Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής.

Ειδικά, οι αλλαγές και ρυθμίσεις αυτές, αφορούν κυρίως την επαναλειτουργία φωτεινών σηματοδοτών στην πόλη του Πύργου αλλά και την προσπάθεια αποκατάστασης βλαβών που διαπιστώθηκαν σε φωτεινούς σηματοδότες.

«Παρατηρήσαμε πως υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία στην κυκλοφορία, παρά το γεγονός πως δούλεψε αρκετά καλά το προαύλιο του 2ου Γυμνασίου. Είδαμε ότι όσους δημοτικούς αστυνόμους και να έχουμε, αν δεν δουλέψουν τα φανάρια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είδα ότι η βλάβη των φαναριών δεν είναι μια βλάβη που προήλθε από την πολλή χρήση τους. Λείπουν μέσα από τα φανάρια οι πλακέτες. Την αρμοδιότητα λειτουργίας των φαναριών δεν την έχει ο δήμος του Πύργου. Έχουμε απευθυνθεί εκεί που πρέπει και αν υπάρξει αδυναμία εκ μέρους της ΔΕΣΕ θα προσπαθήσουμε και με δαπάνες του δήμου να αποκαταστήσουμε αυτές τις βλάβες και μάλιστα θα βγάλουμε κι ένα σχέδιο προέκτασης της ρύθμισης της κυκλοφορίας με φανάρια», ανέφερε σχετικά ο κ. Λιατσής.

Όλη η επικαιρότητα