Ηλεία

Δήμος Πύργου: Σύσκεψη στην ΔΕ Ωλένης (Καράτουλα) με κυρίαρχο θέμα την αγροτική οδοποιία

Ακούστε το άρθρο

Στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης, στο Καράτουλα, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη παρουσία του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, στην οποία συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Ωλένης  Σωτήριος Γεωργόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Πύργου Παντελής Αθανασόπουλος και Βασίλης Σεϊντής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ  Γεώργιος Ανδριόλας,  ο άμισθος Σύμβουλος Δημάρχου Χαράλαμπος Ευσταθίου, και οι Διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καράτουλα  Γ. Τσατσαμπάς, Ωλένας  Λύσανδρος Παπαδόπουλος, Λατζοίου  Επαμ. Μπαρτζάκος,  Μαγούλας Κώστας Λιαρομάτης,  Αγίας Άννας  Α. Παπαδόπουλος, Σοπίου  Ε. Σταυρόπουλος,   Χαριάς  Π. Τσαπαρδώνης, Μουζακίου  Γ. Καλατζής, Κλινδιά  Σ. Γκάτζης και  Κουτσοχέρας Δημήτριος Μητρόπουλος.

Στην σύσκεψη όλοι οι παριστάμενοι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων έθεσαν τα προβλήματά τους και τις ανάγκες που έχουν,  σε ήπιο κλίμα και συναινετικό πνεύμα.

Κυριάρχησε το μεγάλο πρόβλημα της αγροτικής οδοποιίας και η δημοτική αρχή συμφώνησε ότι θα πρέπει άμεσα να προβεί στην αποκατάσταση και άμεση επισκευή.

Επίσης από την Δημοτική Αρχή ανακοινώθηκε  ότι σύντομα θα λειτουργήσει το ΚΕΠ στην  έδρα της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης στο Καράτουλα, με στελεχωμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών  που θα μπορεί σε καθημερινή βάση να δίνει λύση σε όλα τα μικρά και απρόβλεπτα προβλήματα που θα παρουσιάζονται.

Όλη η επικαιρότητα