Ηλεία

Δήμος Πύργου :”Υποστήριξη των δομών Υγείας στην Ηλεία με όλες μας τις δυνάμεις”

Ακούστε το άρθρο

Επικοινωνία είχε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Χριστόπουλο όπου και τον ενημέρωσε σχετικά με την προμήθεια από πλευράς του Δήμου του συστήματος QIAstar-Dx καθώς και την προμήθεια 252 τεμαχίων κιτ για την ανίχνευση του κορονοιού covid-19.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος από την πρώτη στιγμή ο Δήμος προχώρησε τις σχετικές διαδικασίες ήδη υπήρξε ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου για αγορά του σχετικού μηχανήματος και παραχώρηση του στο Νοσοκομείο Πύργου.

Υπήρξε προσφορά από δύο εταιρίες οι οποίες όμως ενημέρωσαν ότι η διαθεσιμότητα του εν λόγου μηχανήματος θα είναι στα μέσα Μαΐου. Εξάλλου ο Δήμαρχος με σημερινό του έγγραφο προς τον Διοικητή της 6 ΥΠΕ ζητάει άμεσα να σταλούν στο νοσοκομείο Πύργου 5 συσκευές αναπνευστήρες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην ΜΕΘ. Ο κ. Χριστόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για όλες του τις ενέργειες για την ενίσχυση του Νοσοκομείου και θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή προκειμένου να συντονίζουν τις ενέργειές τους.

Όλη η επικαιρότητα