Εκπαίδευση Ηλεία

Δημοτικό Σχολείο Βάρδας: Αγιασμός σε ένα από τα μεγαλύτερα δημοτικά

Ακούστε το άρθρο

Το Δημοτικό σχολείο Βάρδας, που άνοιξε την αγκαλιά του χθες στα παιδιά, είναι ένα από μεγαλύτερα σχολεία του νομού αφού σε αυτό και φέτος θα φοιτήσουν περίπου 250 μαθητές και μαθήτριες.

Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον καινούργιο Διευθυντή τον κ. Καπώνη, φρόντισαν ώστε όλα στο σχολείο και αυτή την χρονιά να λειτουργήσουν στην εντέλεια.

Όπως άλλωστε δηλώνουν η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Διονυσία Κουτσούκου και τα μέλη του: «Σκοπός μας είναι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και δυνατοτήτων μας να συμβάλλουμε ,σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου, και την πολύτιμη βοήθεια των τοπικών φορέων στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού σχολικού περιβάλλοντος που θα είναι για τα παιδιά μας κάτι περισσότερο από το σχολείο τους». Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων μετά τον αγιασμό παρέθεσε κέρασμα σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές με γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Συλλόγου. «Για να είναι γλυκιά η σχολική χρονιά», δήλωσε η πρόεδρος κ. Διονυσία Κουτσούκου. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι τόσο ο σύλλογος όσο και ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του Δημοτικού Βάρδας θα βρίσκονται στο πλευρό των αδύναμων μαθητών.

Στον αγιασμό παρόντες ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο γεν. γραμματέας του Δήμου κ. Νίκος Σοφιανόπουλος , ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Μυλωνόπουλος και ο πρόεδρος της ΤΚ κ. Χρήστος Ρετουνιώτης.

Όλη η επικαιρότητα