Ηλεία

Διον. Μάλιαρης: «Δεν συμβιβάζομαι – Δεν εκβιάζομαι»

Ακούστε το άρθρο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Από τον επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» Διονύση Μάλιαρη
εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή τη διακοπή για τις 21 Φεβρουαρίου της δίκης των 11 αιρετών στο Εφετείο.

«Το περιμέναμε, το περίμενα… Το γνωρίζαμε! Τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα τα οποία χρόνια τώρα απομυζούν τα όνειρα των συμπολιτών μας για μια καλύτερη ζωή σε έναν τόπο αξιοπρέπειας, δεν θα επέτρεπαν να εκδικαστεί, σε δεύτερο βαθμό, η γνωστή υπόθεση των πρωτόδικα καταδικασθέντων αιρετών του Δήμου μας οι οποίοι χωρίς να βλάψουν τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου επιδίωξαν την επικράτηση της δίκαιης κατανομής των δημοτικών τελών επί των συμπολιτών μας. Θεωρούν, οι σκοτεινοί αυτοί κύκλοι, πως κρατώντας σε καθεστώς πολιτικής ομηρίας τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας θα δημιουργήσουν πεδίο ελεύθερο για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Βρίσκονται σε κατάσταση πλάνης!!!

Ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου, δίπλα στους συμπολίτες μου, πιστός στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις, πιστός στο χρέος μου απέναντί τους! Φρόντισα, δια των νομικών μου συμβούλων, για την επίσπευση της εκδίκασης της υπόθεσης στο Εφετείο Πατρών προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, να αποκατασταθεί  η τιμή και η αξιοπρέπεια όλων μας. Η εκδίκαση είχε ορισθεί για σήμερα 29-1-2020.
Ημασταν όλοι εκεί.

Όλοι πλην ενός ο οποίος επιδίωξε και πέτυχε την αναβολή εκδίκασης της υποθέσεως επικαλούμενος αιφνίδια ασθένειά του!!!!
Η απουσία του δεν μας εξέπληξε μηδέ και η…. ασθένειά του.
Κάποιοι επιλέγουν και πορεύονται στον δρόμο της αξιοπρέπειας και της τιμής. Κάποιοι άλλοι συνηθίζουν να παζαρεύουν αξιοπρέπεια και τιμή… Συνήθως για ένα πιάτο φακές!!!
Εις ότι με αφορά επέλεξα να πορευθώ στο δρόμο της αξιοπρέπειας. Στο δρόμο της τιμής. Δεν συμβιβάζομαι, δεν εκβιάζομαι. Ας το κατανοήσουν ασθενούντες και θεράποντες… Ας λάβουν τα μέτρα τους.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου, όπως αποφάσισε το δικαστήριο, στις 21 Φεβρουαρίου 2020. Είκοσι ημέρες είναι αρκετές, νομίζω, για τον θεράποντα γιατρό να βρει την κατάλληλη αγωγή για την ίαση του ασθενούς του.. Περαστικά τους!!!»

Όλη η επικαιρότητα