Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Διονύσης Μάλιαρης: Άκουσε με προσοχή τους δημότες της Βάρδας

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψηφίου δημάρχου  Ανδραβίδας-Κυλλήνης  κύριου  Διονυσίου Μάλιαρη στο διευρυμένο δήμο.

Προχθές βρέθηκε στη Δημοτική ενότητα της Βάρδας συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του. Ο κύριος  Μάλιαρης είχε την ευκαιρία να ακούσει και να συζητήσει με τους παρευρισκόμενους πολίτες  τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία στην καθημερινότητά της.

Ο κύριος Μάλιαρης τόνισε ότι η επικοινωνία με τους πολίτες στην καθημερινότητά τους, στα σημεία που διαμένουν, εργάζονται, διασκεδάζουν, εξυπηρετούνται, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποφασίσει πώς θα πράξει από την πρώτη μέρα που αναλάβει κάποιος  τα ηνία του Δήμου. Οι πολίτες ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται η περιοχή τους. Για αυτό και η δική μας παράταξη θα τους ακούσει με σοβαρότητα και όχι προσχηματικά και θα βρίσκεται δίπλα τους για να τους δώσει το βήμα του  λόγου. Θα τους κάνει μόνιμους συνομιλητές του ιδίου και της παράταξης του.

Ο κύριος Μάλιαρης διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του, ότι έχει έρθει η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτή την ανισότητα και να δώσουμε στους πολίτες αυτών των περιοχών τη σημασία που τους αξίζει. Η Βάρδα και ο ευρύτερος καποδιστριακός δήμος της Βουπρασίας  δικαιούται να είναι ισότιμο μέλος του διευρυμένου Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Όλη η επικαιρότητα